Oldtimertreffen zaterdag in Blauwhuis

Sneek

In Blauwhuis wordt zaterdag 18 juni van 10.30 tot 16.30 uur voor de vierde keer op rij een oldtimerdag gehouden.

In het centrum van Blauwhuis zullen dan weer trekkers, auto's, brommers, solexen, Pipowagens, stationaire motoren en dergelijke te bezichtigen zijn. Ook zijn er mensen die hun oude ambachten uitvoeren zoals o.a.: eendenkorven maken en palingroken. Mensen met een speciale hobby zullen dit tonen aan het publiek en zijn er diverse standhouders aanwezig.
Dan zal er voor de eerste keer in Friesland  het open Fries kampioenschap sla Jut op de kop gehouden worden voor jeugd, vrouwen en mannen. Een ieder kan meedoen.
En het Trekker Trekken, dit is voor een ieder die wel eens wil weten hoe snel hij/zij een trekker over een parcours kan voort bewegen. Zaterdagavond is er nog het Blauwhuister tuinfeest met de tributeband CCR.

Auteur

redactie