Kaartverkoop Tsjillen in de sloep 2019 gestart

BOLSWARD - De kaartverkoop voor Tsjillen in de sloep is gestart. Op vrijdagavond 7 juni vindt de derde editie plaats van deze kleurrijke tocht door de grachten van Bolsward.

Daarbij worden deelnemers op het water en wandelend publiek getrakteerd op cultureel talent op de wal. Er kunnen maximaal tweehonderd boten meevaren. Men dient er rekening mee te houden dat de bruggen laag zijn, de laagste brug is 120 centimeter.

De kaartverkoop om mee te varen is inmiddels gestart. Er kan worden gekozen mee te varen met eigen boot, of om een plek te reserveren op de door Tsjillen beschikbaar gestelde boten. Voor de laatste optie geldt dat er meerdere personen tegelijk opgegeven kunnen worden, bijvoorbeeld vrienden, familie of collega´s. Daarnaast kan men er voor kiezen om Vriend van Tsjillen te worden en jaarlijks tegen gereduceerd tarief van deelname verzekerd te zijn.

Naast Tsjillen in de sloep organiseert Stichting Tsjillen in Bolsward op zondag 9 juni ook Tsjillen te water. Dit jaar niet weer een wedstrijd met zelfgemaakte bootjes, maar een wedstrijd op Sup-boarden in de gracht voor de Appelmarkt.

Ook acts die willen meewerken om van de editie 2019 weer een onvergetelijke avond te maken kunnen zich nog aanmelden. Opgeven kan tot 15 april, opgave betekent geen automatische deelname.

Meer informatie, kaartverkoop en opgave acts en Tsjillen te water op www.tsjilleninbolsward.nl.