Avondvierdaagse 2019 loopt door

BOLSWARD - De avondvierdaagse 2019 in Bolsward gaat door. Van dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 24 mei gaat het loopevent voor jong en oud plaatsvinden in en rondom Bolsward. In de afgelopen maanden hebben negen vrijwilligers een nieuw bestuur gevormd en de organisatie opgepakt.

,,De Avondvierdaagse is een event dat niet mag ontbreken in Bolsward. Samen met acht vrijwilligers hebben we de organisatie opgepakt. Er gaan een aantal zaken wijzigen. We gaan lopen van dinsdag tot en met vrijdag zodat we op vrijdagavond kunnen eindigen in het centrum waar we een verrassend einde willen gaan organiseren”, zegt voorzitter Vincent Haagsma. ,,De ijsbaan gaat dienen als start- en eindpunt en een aantal routes worden vernieuwd. Ook willen we goed zichtbaar zijn en bereikbaar voor onze deelnemers. Naast de website avondvierdaagse-bolsward.nl is er ook een Twitter- en Facebookpagina, kunnen mensen op de hoogte blijven via het event op Facebook en is het mogelijk je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De komende weken gaan we via deze kanalen iedereen inlichten over deze veranderingen”, besluit hij.

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan een week voor het event. Dit wordt aangekondigd door de verschillende kanalen. Meer informatie staat op: ww.avondvierdaagse-bolsward.nl.