Dubbelprogramma: Mark Waumans en Thijs Kemperink in Ons Gebouw

BOLSWARD - Bolsward Cabaret presenteert zaterdag 2 maart een dubbelprogramma. Camerettenfinalist Mark Waumans en de Twentse rasverteller Thijs Kempering komen naar Ons Gebouw.

Mark Waumans

Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Thijs Kemperink

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof het publiek bij hem thuis is. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen.

,,Als je om Thijs Kemperink niet kunt lachen ben je waarschijnlijk al overleden”, zo meent collega-cabaretier André Manuel.

Aanvang van het programma is 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Expert Bolsward. Meer info: boog-bolsward.nl.