Nieuwe eigenaren in Jopie's Húskeamer

WORKUM - Harmen Stremler en Douwe Bokma zijn sinds 13 november de nieuwe uitbaters van Jopie's Húskeamer  in Workum.  

Zij nemen het stokje over van Rudy Kemker. Harmen, die al eens eerder op zoek is geweest naar een eigen bedrijf, vond samen met zijn partner Douwe hier in Jopie’s Húskeamer de juiste plaats waar hij met al zijn vakmanschap, van gastheer tot kok, van wijnkenner tot meester biertapper, terecht kan.

Jopie's Húskeamer blijft een adres voor bruiloften, familiediners, een lunch of gewoon voor een kopje koffie, met veel aandacht voor regioproducten.  Chef-kok is Sander Vink en gastvrouw Linet Selles. Na de feestdagen zal de zaak qua inrichting en kleur een metamorfose ondergaan. De broodjeszaak/snackbar gaat eveneens mee in de metamorfose en gaat vervolgens verder onder de nieuwe naam Cafetaria–IJssalon Wolkom. Op de gevel prijkt dan straks de naam Wolkom Jopie’s Húskeamer.

 

    Fotobij: Jopie’sHúskeamer die door de wisseling van de wacht anders wordt, maar toch vertrouwd blijft.