Vrouwendag in Workum

Workum -  Op zaterdag 7 maart  kunnen alle vrouwen in Workum e.o.vanaf 15.30 uur een superleuke middag en avond beleven bij de viering van Vrouwendag in De Klameare in Workum.

Het thema van de dag is Hart voor de Vrouw. Binnen dat thema hebben we hele verschillende activiteiten georganiseerd die je als individuele vrouw
of met een groepje kan bezoeken. Er is een workshop Kindercoaching, Muziek en Zang, Opruimcoach, Maak je eigen Power Food, Autoband wisselen en een Bingo waarin de vrouwenhistorie een grote rol  speelt. Daarnaast zijn er ook doorlopende activiteiten zoals “ Versier een hart voor je Buurvrouw” en “Glitter en Bling op je nagels” met een echte nailstylist en “Ruil een Kledingstuk.” Iedereen neemt een kledingstuk mee die het laatste jaar alleen maar in de kast gehangen heeft. Deze neem je mee naar de vrouwendag en wordt leuk uitgestald in een kledinghoek. Aan het einde van de avond mag je ( gratis)  een ander kledingstuk weer mee naar huis nemen.
Als laatste onderdeel van de dag is er een mogelijkheid om tegen gereduceerde  prijs een vrouwencabaret –voorstelling bij te wonen van “Yora Rienstra drukt haar snor.”
Al met al een spetterend programma waarin uiteraard niet voorbijgegaan wordt aan de oorsprong van de internationale vrouwendag.