Kerstconcert Urker Mans Formatie en Rotterdams Vocal Group Voice in Martinikerk

BOLSWARD - De Urker Mans Formatie en Rotterdams Vocal Group Voice van Martin Mans geven zaterdag 28 november een kerstconcert in de Martinikerk in Bolsward.

Het het orgel wordt daarbij bespeeld door Mark Brandwijk. De koorsolisten Jacqueline Meijer, Gerco Blom en Jan Scheper nemen de solopartijen voor hun rekening. Daarnaast speelt Carina Bossenbroek panfluit, Jantine Kalkman trompet en Lydia van Mourik fluit. De Urker Mans Formatie zingt naast haar kerstrepertoire enkele liederen van de onlangs uitgebrachte dvd ‘Geloof, hoop en liefde’. De Rotterdamse Vocal Group Voice is een jong, geoefend gezelschap dat in enkele jaren een hoog niveau heeft bereikt. De ensembles zingen niet alleen afzonderlijk, maar ook samen.

Lezersactie

De aanvang van het concert is om 15.00 uur. De entree is 17,50 euro. Lezers van het Bolswards Nieuwsblad krijgen op vertoon van hett artikel uit de krant aan de kassa vijf euro korting. Voor online bestellingen geldt de actiecode BOL2811. Kinderen tot en met 11 jaar betalen vijf euro en krijgen geen korting. Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl en 06-25391903. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen bij de VVV in het Gysbert Japicxhûs aan de Wipstraat 6 in Bolsward.