Leukste Sportverenigingen van de gemeente Littenseradiel

Wommels - De Leukste Sportverenigingen van de gemeente Littenseradiel zijn bekend. Zij ontvangen hun officiële plaquette tijdens de feestelijke Award Uitreiking op 7 december 2015. Dan worden ook de provinciewinnaars en de Leukste Sportvereniging van Nederland bekend gemaakt.

De eindklassering Bij de vierde editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging brachten meer dan vijfentwintigduizend mensen hun stem uit via www.leukstesportvereniging.nl. Zij gaven hierbij vier rapportcijfers voor sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10). De sportverenigingen met de beste combinatie van het aantal stemmen en het gemiddelde waarderingscijfer zijn verkozen tot gemeentewinnaars.
Landelijke winnaar
De Leukste Sportverenigngen van de gemeente Littenseradiel ontvangen een officiële plaquette op 7 december 2015 tijdens de feestelijke Award Uitreiking die plaats vindt in het prachtige Thermen Bussloo Hotel in Apeldoorn. Entreekaarten zijn nu verkrijgbaar via www.leukstesportvereniging.nl. Dan wordt ook de volgorde van de Top 3 per provincie en de Leukste Sportvereniging van Nederland bekend gemaakt. De drie sportverenigingen die de meest creatieve en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing ontvangen ook een Award. 
Cheque voor Spieren voor Spieren Via de verkiezing is geld ingezameld voor maatschappelijk partner Spieren voor Spieren. Tijdens de Award Uitreiking wordt de cheque aan Spieren voor Spieren overhandigd. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer SportFM, Spieren voor Spieren en Wij Willen Sport. De organisatie is in handen van Vote Company. Meer informatie over de verkiezing leest u op website van de verkiezing, hier is tevens de eindstand van alle gemeenten te bekijken: www.leukstesportvereniging.nl.