Cabaret van Margriet Bolding in de Klameare in Workum

WORKUM - Cabaretière Margriet Bolding komt zaterdagavond 16 februari naar de Klameare in Workum met haar voorstelling ‘Het gras bij de buren’.

Ze neemt het publiek mee in het avontuur waar ze samen met haar gezin de oversteek probeerde te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij op het platteland. Een groene omgeving, na het werk tot rust komen in de natuur en kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien.

De toeschouwers mogen als het ware mee als onderduikers in de schuur, net zoals haar opa en oma dat deden voor anderen. Maar is het daar wel zo veilig? Want waar je ook bent en bij wie je bent, je neemt per slot van rekening altijd jezelf mee..

Een humoristische voorstelling over herkenbare situaties en hersenspinsels. Betekent verandering nou altijd verbetering en begint verandering niet eerst bij jezelf?

Bolding maakt sinds 2008 avondvullende cabaretprogramma’s die in heel Nederland zijn te zien. Margriet is niet alleen een cabaretière, maar ook een organisatiepsycholoog. Deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.

Kaarten via www.nutworkum.nl of te koop bij Het Boekhuis in Workum, de voorstelling begint om 20.15 uur.