Eerste Winter Wandeltocht in Bolsward op 23 februari

BOLSWARD - De stichting Spotlights organiseert op 23 februari de eerste Bolswarder Winter Wandeltocht.

Een leuke en afwisselende tocht voor jong en oud met meerdere wandelafstanden: 5, 10 en 15 kilometer en een fotopuzzeltocht van 2,5 kilometer speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

De opbrengst van deelname aan de wandelroute komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding en Villa Joep voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Marcel Weijers is initiatiefnemer van de Winter Wandeltocht Bolsward. Hij vertelt: ,,Goede doelen hebben voor uitvoering van hun activiteiten altijd geld nodig. En met dit evenement wordt door verdeling van de opbrengst een directe financiële bijdrage geleverd aan de realisatie van de doelstellingen van beide organisaties.”

De start en finish van het evenement is bij Sporthal De Middelzee. Na de tocht is er nog volop gezelligheid in de sporthal en de mogelijkheid voor alle wandelaars om nog wat na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

,,We hopen uiteraard op een grote hoeveelheid enthousiaste wandelaars, die we een leuke tocht kunnen bezorgen”, besluit Weijers.

Inschrijven voor de Winter Wandeltocht kan op: http://stichtingspotlights.nl/winter-wandeltocht-bolsward/