Oud-kaatster Wies Brunner wint Wallball Kimswerd

KIMSWERD Wies Brunner uit Stiens was zondag te sterk voor alle deelneemsters aan het Wallballtoernooi in Kimswerd.

Aan wallball 35+-toernooi voor dames deden 16 speelsters mee, die steeds met een andere partner de dubbel speelden. Door dit concept heeft ieder steeds een ander speltype. Het is snel, dynamisch en aantrekkelijk om te zien. Er wordt steeds tien minuten gespeeld en dan staan de volgende vier weer op de baan.

Als oud-kaatster en volleybalster heeft Wies Brummer gevoel voor het wallballen. Ze stond heerlijk te slaan en had al snel in de gaten hoe je het spelletje het beste kunt spelen. Dat leidde tot vijf gewonnen partijen en de eerste prijs.

Rixt Fokkema werd tweede. Zij viel even in en is duidelijk 35-, maar paste er goed tussen. Boudie Bierma won de derde prijs, net voor Jolanda Idsardi. Beiden hebben vier partijen gewonnen, maar Boudie had net iets meer punten gescoord. Tineke van der Veen ging met de poedelprijs naar huis.

 

Uitslag:

  • 1e prijs: Wies Brunner (Stiens)
  • 2e prijs: Rixt Fokkema (Kimswerd)
  • 3e prijs: Boudie Bierma (Kimswerd)

poedel: Tineke van der Veen (Kimswerd)

Wie een keer wil meespelen kan contact opnemen met Boudie Bierma in Kimswerd. Het volgende dames 35+ is op zondag 24 maart. Het volgende seniorentoernooi voor 14+ is op zondag 10 maart.