Open dag Showband Hollandia

BOLSWARD - Showband Hollandia is de afgelopen weken op bezoek geweest bij verschillende basisscholen in Bolsward. In navolging hiervan geeft het zaterdag 26 januari vanaf 13.30 uur een open dag voor geïnteresseerde muzikanten.

,,Wat kwamen wij veel enthousiaste en muzikale kinderen tegen. Samen met de kinderen hebben wij op spelende wijze kennis gemaakt met enkele muzieknoten en konden wij zo met de hele klas een leuk nummer trommelen met echte drumstokken en een lege emmer. Kinderen die nieuwsgierig zijn geworden nodigen wij van harte uit om op onze open dag te komen”, zo laat de vereniging weten.

,,Hier kunnen de kinderen aan hun ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden laten horen wat zij op school tijdens de gastles hebben geleerd. En als je echt de smaak te pakken hebt dan kun je op deze dag een trommel clinic volgen. Tijdens deze open dag zullen ook de allerkleinsten schitteren. Dit is de peuter/kleuter dansgroep die iedere dinsdagmiddag in ons clubgebouw danst. Natuurlijk mag iedereen die zaterdag komt kijken hier gratis aan deelnemen.”

Ook is er nog een clinic voor de iets oudere jeugd die graag op muziek wil dansen. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van vlaggen en andere attributen.

De open dag is in het clubgebouw aan de Nanne Reijnstraat 16 in Bolsward.