Lenny Kuhr geeft concert in Workum

WORKUM - Zangeres Lenny Kuhr geeft zaterdag 26 januari een optreden in de sfeervolle schuur van de 150-jaar oude ‘stadsboerderij’ in Workum. Het concert aan ‘t Súd 154 begint om 20.00 uur.

Het concert heeft als titel ‘Het lied gaat door’. ,,In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor. De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden”, aldus de zangers.

Het aantal plaatsen is beperkt: er zijn zestig plekken beschikbaar. Kaarten (vijftien euro per stuk) kunnen gereserveerd worden door te bellen naar 06-20 27 8801.