Pension Perruque wint Gouden en Platinum Zoover Award

UTRECHT/KOUDUM - Pension Perruque in Koudum heeft op de vakantiebeurs in Utrecht de Gouden Zoover Award gewonnen. De B&B is verkozen tot beste van Friesland.

Pension Perruque in Koudum heeft op de vakantiebeurs in Utrecht de Gouden Zoover Award gewonnen. De B&B is verkozen tot beste van Friesland.

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de ideale vakantie. De consument beoordeelde Perruque met een 9,7 als waarderingscijfer.

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. ,,We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met deze Zoover Awards”, aldus eigenaresse Janny Pruiksma.

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio, de ‘Zoover Award Platinum – Beste van de regio’. Pension Perruque mag zich met trots de beste in de regio noemen.