Fritom Group genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019

BOLSWARD - De Fritom Group is genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019.

Op initiatief van de Stichting Familieonderneming wordt jaarlijks het Nederlandse familiebedrijf van het jaar gekozen. Voor de verkiezing 2019 is er inmiddels een eerste selectie gemaakt op basis van interviews en verdiepende vragen. Uit zo’n 500 familiebedrijven zijn 7 bedrijven genomineerd voor de Familiebedrijven Award. De Fritom Group is een van deze bedrijven.

Op 22 januari presenteren de kandidaten zich aan een achtkoppige jury. Deze jury kiest de 3 finalisten. De winnaar, het in de ogen van de jury meest excellerende Nederlandse familiebedrijf, krijgt vervolgens op 10 april de award uitgereikt.

De Fritom Group is er trots op een familiebedrijf te zijn. ,,Dat we uit 500 bedrijven tot de 7 genomineerden voor de Familiebedrijven Award behoren, vinden we een hele eer. En wie weet hoever we uiteindelijk komen.”

De Fritom Group bestaat uit 8 logistieke bedrijven in Nederland en is werkzaam in de marktsegmenten: groupage, warehousing en liquid food. De Fritom Group behoort met ruim 600 medewerkers en 130 miljoen omzet tot de 30 grootste logistieke bedrijven van Nederland.