Steppen voor het goede doel: ‘Better stront let, dan hielendol net’

Bolsward - Steppen voor een goed doel? De pondjes eraf, je fitter voelen of echt een goed doel steunen. Stepteam Bolsward gaat voor al deze doelen.

Na vorig jaar te hebben gestept naar het glazen huis in Apeldoorn, krijgt het steppen voor het goede doel een vervolg. Op zondag 23 december houdt stepteam Bolsward een step-sponsortocht van Bolsward naar Utrecht, een tocht van 171 km. Het stepteam hoopt dj’s Sander en Eva 23 december in de buurt van Diemen tegen te komen.

Reanimatie

Welk doel wordt er gesteund? Er zijn namelijk drie opties. ‘‘Gekozen is voor een project dicht bij huis, iets wat dagelijks mensen overkomt”, vertelt Robert Witteveen, lid van het stepteam. ‘‘Reanimatie in Nederland. Geld is een middel om mensen op te leiden en dat proberen wij dus ook bijeen te steppen. Hiervoor vragen wij ieders hulp. Er is op de site van 3FM een actiepagina aangemaakt: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/stepteam-bolsward waarop uw gift van harte welkom is.”

‘‘Via onze Facebookpagina (Stepteam Bolsward) zullen wij informatie omtrent de tocht gaan delen. Zo is er een gpx-bestand van de route beschikbaar, rijdt er een materiaalwagen met aanhanger mee en is er vervoer mogelijk van Utrecht terug naar Bolsward.”

Wie meer wil weten over de tocht, wil meedoen, helpen of het team wil sponsoren met goederen kan een e-mail sturen naar: stepteambolsward@gmail.com