Heropening Hendriksen Fashion na verbouwing

Bolsward - ,,Ruimte”, dat lijkt het meest gehoorde woord na de verbouwing van Hendriksen Fashion. Donderdag was de feestelijke heropening van de kledingwinkel.

De boog van ballonnen voor de winkel en de traktaties aan de koffietafel verraadden wat dat betreft een hoop. ,,We zijn zeer tevreden”, laat eigenaar Rob Hendriksen weten. Zijn vrouw Sandra vult aan: ,,Het is echt het winkelen van nu. Het is veelzijdig en overzichtelijk. En betaalbaar, met kleding voor jong en oud.”
Aan de achterkant van de winkel is zo’n veertig vierkante meter winkeloppervlak toegevoegd aan de bestaande 270. Die oppervlaktewinst werd gerealiseerd door het achterste stuk, waar toiletten en een keukentje waren, bij de winkel te trekken. Daarbij heeft de hele winkel een nieuwe vloer en een nieuw plafond gekregen. Hendriksen opende in 2009 hun deuren aan de Marktstraat en voerde door de jaren heen verschillende wijzigingen aan het pand door. ,,Maar dit is wel echt de grootste verbouwing van allemaal”, stelt Hendriksen. Zaterdagavond was er een feest voor familie en vrienden. Op 5 april (19.30 uur) showt de winkel hun nieuwe collectie tijdens een modeshow.