Miss Montreal hoofdact op Heamiel Festival

Bolsward -  Miss Montreal treedt zaterdag 24 juni op tijdens de Jumbo Kooistra Slotavond in het Julianapark in Bolsward.

Met nummers als ‘Wonderful Days’, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Hoe’ (met Nielson) scoorde Miss Montreal grote hits. Frontvrouw Sanne Hans staat momenteel volop in de belangstelling als jurylid ‘The Voice of Holland’ en haar eigen tv-programma ‘Lieve S-S-Sanne’. Dat Miss Montreal wel van een feestje houdt, bewijst het door de band geïntroduceerde nieuwe festival ‘Bierpop’ dat dit jaar voor het eerst gehouden zal worden. Voorafgaand aan Miss Montreal zullen de BountyHunters met Johannes Rypma& Jelle B. een knallend voorprogramma presenteren. De chemie tussen de BountyHunters& Jelle B. staat garant voor een spetterende show. Tijdens het wisselen van de bands zal het feest gewoon doorgaan met huis-dj Dan Daniëls op het podium. Traditiegetrouw wordt het Heamiel Festival afgesloten met een knaller van een feestband. Dit jaar staat Baby Blue op het podium. Deze babyfaces uit Schijndel zorgen voor een strakke en afwisselende show met zowel oude als nieuwe klassiekers. Voetjes-van-de-vloer-garantie. Heamiel 2017 zal worden afgesloten met de spectaculaire Hendriksen Fashion Vuurwerkshow.

Earlybird tickets

Voor de trouwe bezoekers die toch al weten dat ze erbij zullen zijn is er dit jaar voor het eerst een speciale earlybird aanbieding. Op www.heamiel.nl/ticktets is er vanaf vandaag een beperkt aantal earlybird-tickets verkrijgbaar voor het tijdelijke actietarief van vijftien euro.