Boalserter Keatswykein: hoofdklassekaatsen, Súdwest-Fryslânpartij en live-muziek

BOLSWARD - Twee hoofdklassepartijen en de achtste editie van de Súdwest-Fryslânpartij staan op het programma tijdens het Boalserter Keatswykein, dat zich komend weekend afspeelt op sportveld ‘t Oordje in Bolsward.

 De hoofdklassedames bijten op vrijdag 7 juli het spits af. De 24 beste dameskaatsers starten om 14.30 uur met hun partij. Na afloop heeft toneelvereniging De Blauwpoort haar jaarlijkse optreden in de tent op het kaatsveld. Dit keer met het blijspel `Ut mut niet gekker´.
Een dag later staat de vermaarde Súdwest-Fryslânpartij op het programma. Deze begint om 09.30 uur. Een partij die garant staat voor gezelligheid en grote prijzen voor de winnaars. Opgeven kan nog tot morgen (donderdag) 19.00 uur. Meer info en opgave op swfpartij.nl. Na afloop van de kaatspartij is er een optreden van Jeen Waterlander. Zondag sluiten de heren uit de hoofdklasse het sportieve gedeelte van het Keatswykein af met een vrije-formatiewedstrijd. Deze begint om 11.00 uur. Hier testen de beste vrije-formatieparturen hun vorm voor de PC. Na afloop van het kaatsen, zo tussen 16.00 – 17.00, is er een optreden Deadline. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.