Veel publiek bij Heerenveen-Volendam in Witmarsum

Witmarsum - In het kader van het naderende 50-jarig bestaan organiseerde de Witmarsumer voetbalvereniging SV Mulier een oefenwedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Volendam op Sportpark It Fliet.

Mede dankzij de ideale weersomstandigheden werd het een groot succes. Zo'n 2300 toeschouwers zagen SC Heerenveen winnen. Heerenveen kwam op een 1-0 voorsprong door Yuki Kobayashi. Enzo Stroo maakte de gelijkmaker voor Volendam. Na rust stond er een sterker Heerenveen in het veld. Stijn Schaars en Reza Ghoochannejhad scoorden de 2-1 en de 3-1. Dat was ook de eindstand.

Jeugdleden in actie

Meteen na het eindsignaal bestormden de vele jeugdige toeschouwers het veld om foto's en handtekeningen te verzamelen. Voor de jeugd van SV Mulier was het een bijzondere avond, een deel van de jeugdleden mocht aan de hand van de voetballers het veld opkomen, een ander deel had een rol als ballenjongen. De organisatie kijkt verheugd terug op een prachtig evenement met een mooi bezoekersaantal. Mulier is van plan volgend jaar weer een oefenwedstrijd te organiseren. (foto's: Suwarda Vis)