Triatlon Witmarsum zoekt vrijwilligers

WITMARSUM - De voorbereidingen op de lustrumeditie van de triatlon zijn in volle gang, de eerste zestig deelnemers hebben zich ingeschreven en wederom kunnen we een beroep doen op een trouwe schare vrijwilligers en sponsoren.

De inschrijving voor de triatlon loopt op volle toeren. De organisatie mag weer deelnemers uit het hele land in Witmarsum verwelkomen.

Voor de Kidsrun zijn de inschrijvingen ook binnen, maar er wonen ongetwijfeld veel meer sportieve kids in Witmarsum. Zij kunnen zich nog inschrijven (inschrijving voor zowel de triatlon als de Kidsrun is nog tot en met 27 augustus geopend) en voor de jeugdige sportievelingen ligt een prachtig shirt klaar.

De organisatie is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de triatlon. Zij zijn in hun taak het visitekaartje voor zowel deelnemers als publiek en zijn bereid om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken.

Hierbij kan gedacht worden aan het opbouwen en afbreken van het finishgebied of het bemannen van een drinkpost in het dorp.

Voor scholieren/studenten die een maatschappelijke stage moeten lopen, kan dit ook bij Triatlon Witmarsum. Zij kunnen in de voorbereiding of op de dag zelf helpen bij allerhande taken in ruil voor een aantal uren voor hun stage.

Aanmelden en meer informatie opvragen kan door een email te sturen naar info@triatlonwitmarsum.nl.

De triatlon vindt plaats op zondag 10 september.