Youp van ‘t Hek in Ons Gebouw: kaarten al uitverkocht

BOLSWARD - Om het nieuwe cabaretseizoen eens rustig te beginnen, wordt deze jaargang geopend met een try-out/leesvoorstelling van Youp van ’t Hek. De kaarten die dinsdagochtend in de vrije verkoop gingen, waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

De voorstelling ‘Een vloek en een zucht’ is weliswaar een try-out, maar BOOG-cabaret dacht dat het publiek hier wel warm voor zou kunnen lopen. Op social media wordt al hevig gespeculeerd over een grotere locatie, maar mensen die Youp in een grote zaal willen zien, gaan maar naar Carré.

Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp.

Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder. Eind 2017 speelt hij zijn negende oudejaarsconference met de titel ‘Een vloek en een zucht’. Waar die over zal gaan? Het jaar is

nog jong, maar de namen Trump en Henk Krol zullen zeker een keer vallen. Eén ding staat vast: er zal gelachen worden. Hard en veel. Waarom? Omdat Youp daarvoor op de wereld is. Wie dat zegt? Youp!

Youp van ’t Hek met ‘Een vloek en een zucht’, 16 september.

Aanvang: 20.30 uur (zaal open 20.00 uur).