Trainerswisselingen bij SC Bolsward

Bolsward - BOLSWARD - SC Bolsward gaat vanaf volgend seizoen voor zowel de zaterdag- als de zondagafdeling werken met een nieuwe trainer. Zowel Wilco de Bakker als Marc van Hiel nemen afscheid van de club.

 - SC Bolsward gaat vanaf volgend seizoen voor zowel de zaterdag- als de zondagafdeling werken met een nieuwe trainer. Zowel Wilco de Bakker als Marc van Hiel nemen afscheid van de club.
Voor laatst genoemde is al een opvolger bekend: Arnold Haanstra neemt de taken van Van Hiel over. Haanstra is een bekende bij de club, hij was in het verleden zowel trainer als speler van CAB. Van Hiel is bezig aan zijn derde seizoen bij de club. In zijn eerste jaar dwong hij via de nacompetitie direct promotie naar de derde klasse af. Daarin werd de ploeg een jaar later knap vijfde. Het huidige seizoen verloopt een stuk moeizamer, maar twee 5-1 overwinningen in de laatste twee wedstrijden voor de winterstop, geven de ploeg enige lucht. SC Bolsward zaterdag heeft nog geen vervanger voor de vertrekkende De Bakker. Zijn ploeg staat momenteel vierde in de vierde klasse B. Ook De Bakker was drie jaar actief als trainer. In de vorige seizoenen onder zijn leiding werd het vlaggenschip van de zaterdagtak zevende en vijfde.