Reüniecommissie Trije Yn Ien Gaast zoekt oud-leden, anekdotes en beeldmateriaal

GAAST - Kaatsvereniging Trije Yn Ien Gaast-Ferwoude bestaat dit jaar 25 jaar. De vereniging wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft daarom de Merkepartij van 13 juli 2018 omgedoopt tot Jubileum-Merkepartij.

Dit wordt een partij voor leden en oud-leden. Het plan is om in verschillende klassen te gaan kaatsen, met een gewone kaatsbal (dus niet met zachte bal). Hoe het programma er verder uit komt te zien, wordt te zijner tijd bekend gemaakt. Een en ander wordt georganiseerd in samenwerking met de tentcommissie van Dorpsfeest Gaast.

Om iedereen persoonlijk op de hoogte te houden en uit te nodigen voor deze jubileumpartij, is de reüniecommissie op zoek naar de e-mail adressen van vooral de oud-leden. Uiteraard wordt hiervoor de eigen administratie gebruikt, maar vooral als het gaat om oud-leden is niet van iedereen het actuele e-mail adres bekend. Ook is de commissie op zoek naar foto’s en ander beeldmateriaal, anekdotes, noem maar op.

Speciaal voor deze reünie is daarom het volgende e-mail adres opengesteld: tryeynien25@gmail.com. Een bericht via de Facebook-pagina (KvTijeYnIen) kan ook.