Pension Perruque in Koudum benoemd tot beste B&B van Friesland

UTRECHT/KOUDUM - Op de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht werden ze onlangs uitgereikt; de felbegeerde Zoover Awards. En opnieuw stonden Nico Kuijper en Janny Pruiksma, eigenaren van B&B Pension Perruque in Koudum, daar op het podium. Zij ontvingen net als vorig jaar een Gouden Award. Toen werden zij al de ‘Populairste B&aB van heel Nederland’. Dit jaar leverde het rapportcijfer 9,5 hen de titel ‘Beste kleine accommodatie van de provincie Friesland’ op.

Gedurende het jaar 2017 werden er tientallen reviews geschreven door gasten die in

Perruque verbleven. Zij delen hun ervaringen graag online met als doel anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Woorden als ‘fenomenaal’, ‘gastvrij’, ‘super’ en ‘een aanrader’ zijn daarbij geen zeldzaamheid als het over B&B Perruque gaat.

Tijdens de feestelijke awarduitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig. In de categorie ‘kleine accommodaties’ bleek Perruque de Friese winnaar. ,,We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten”, benadrukt eigenaresse Janny, ,,We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit op deze manier wordt beloond.”