Pollepleats Westhem tweede in verkiezing populaire Friese trouwlocaties

Amsterdam - Het platform Toptrouwlocaties heeft de top tien populairste trouwlocaties van Nederland en provinciale top drie’s bekend gemaakt. In Friesland eindigde De Pollepleats in Westhem op de tweede plaats, achter Tsjerke in Terherne. Het Sneker Lokaal55 sluit de top drie.

Alle drie hebben deze locaties grote aantrekkingskracht op bruidsparen uit Friesland, maar zeker ook daarbuiten. ,,Ongeveer 75% van onze bruidsparen komt van buiten de eigen provincie; dat is mede te danken aan het grote aantal slaapplaatsen dat wij bieden”, aldus Wiepkje Hoekstra van de Pollepleats. ,,Zelfs love-birds uit België, Engeland en Duitsland weten onze locatie te vinden. Bijzondere plekken als De Pollepleats dragen volgens mij heel goed bij aan algehele Friesland promotie”. Zaterdag is het van 11.00 tot 16.00 uur op de locatie aan De Kat 20 in Westhem.

De grote winnaar is Kasteel De Hooge Vuursche. Deze bijzondere trouwlocatie kreeg landelijk van gebruikers de meeste aanvragen via het platform Toptrouwlocaties en is ook provinciewinnaar in de provincie Utrecht.

Toptrouwlocaties is één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Naast de trouwlocatie zoekmachine Toptrouwlocaties.nl, vijf evenementen (Open Toptrouwlocatie Route) per jaar en een unieke blog, is de organisatie ook uitgever van het Nationaal Trouwonderzoek en het Trouwboek, The Big Book, for the Big Day. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie op het platform van Toptrouwlocaties.