Tsjillen: ‘Versier je straat en win een buurt-bbq’

BOLSWARD - De tweede editie van Tsjillen in de sloep vindt plaats op vrijdagavond 18 mei. Met een vergrote route en dertig acts, belooft het ook dit jaar weer een groots spektakel te worden. Niet alleen op het water, maar ook op de wal wil Tsjillen in Bolsward er een feestelijke avond van maken. Daarom vraagt het bestuur aan alle aanwonenden van de route om hun straat, huis en tuin zo mooi mogelijk te versieren.

 ,,Ga naar je buren en zoek met elkaar slingers, ballonnen, lampen of vuurkorven en maak met elkaar een plan om je straat in de schijnwerpers te zetten. Voor de mooiste straat ligt een bon klaar ter waarde van 200 euro voor een BBQ-pakket om samen met je straatgenoten de overwinning te vieren”, zo luidt de opdracht en de beloning. De straatprijs wordt gesponsord door Jumbo Bolsward.

Alle aanwonenden ontvangen binnenkort een brief waarin alle informatie over Tsjillen in de sloep staat en de uitnodiging om van hun straat de mooiste straat te maken. Meer informatie over Tsjillen in Bolsward is te vinden op www.tsjilleninbolsward.nl Facebook en Instagram.