Sylvan Canrinus ontvangt Samsung-tv na ‘Mooie Wens Weken’ bij Van der Weerd

BOLSWARD - Electro World Van der Weerd organiseerde aan het einde van het jaar 2017 de actie ‘Mooie Wens Weken’. Klanten van de elektronicazaak mochten in het kader van deze actie een wens doen. Zij konden een Smart-tv van Samsung wensen aan iemand die deze tv volgens hen het meest verdiende. De familie Kooistra uit Bolsward vond dat deze tv naar Sylvan Canrinus moest gaan. Uit de vele inzendingen werd de wens van de familie Kooistra als winnaar gekozen.

Begin oktober heeft Sylvan tijdens zijn favoriete sport het motorcrossen een zeer ongelukkige val gemaakt, met als gevolg een dwarslaesie. Twee derde van zijn lichaam is verlamd en hij zal nooit meer kunnen lopen. Hij kan deze tv dan ook goed gebruiken. Na een lange periode van revalidatie is hij weer thuis gekomen. Momenteel wordt de garage van zijn ouders verbouwd tot een appartement, dit moet zijn nieuwe thuis worden in Bolsward.

Zaterdag vond de feestelijke overhandiging plaats van de Samsung-tv. Manno Haagsma van Electro World Van der Weerd overhandigde Sylvan de tv, terwijl er voor Gerrie Kooistra, als vertegenwoordiger van de familie Kooistra, een fraai boeket bloemen was. Haagsma beloofde Sylvan dat de tv aan huis zou worden afgeleverd en ook zou worden geinstalleerd. Dat leverde Haagsma een opgestoken duim op van Sylvan Canrinus.