Afvallen voor het goede doel in Makkum

MAKKUM - Beach Resort Lifestyle en de Voedselbank slaan de handen ineen. Vanaf maandag 12 maart starten zij een unieke actie: afvallen voor het goede doel.

,,Afvallen en voeding gaan natuurlijk hand in hand, de voedselbank en voeding ook. Dat leek het ons een goede basis voor een unieke samenwerking. Bij Beach Resort Lifestyle werken we al een aantal jaren met het succesvolle lifestyle afslankprogramma, dit is een programma gebaseerd op twee pijlers: training en voeding”, Tom Botermans.

Het doel van de Voedselbank Bolsward is mensen bij te staan door voedselpakketten beschikbaar te stellen in een periode waarin dat heel erg nodig is. Tegelijkertijd wil de voedselbank mensen meehelpen te zoeken naar een uitweg uit de problemen.

Om elkaar te helpen stellen de betrokken partijen vijf producten per afgevallen kilo beschikbaar als ‘beloning’ voor de voedselbank. Zes kilo afvallen betekent dus een boodschappentas met dertig producten. Normaal gesproken kost het lifestyle programma 185 euro. Nu, voor deze samenwerking, sponsort Beach Resort Lifestyle een bedrag van 116 euro. Deelnemers betalen dus 69 euro. In dit bedrag zit dus 12 weken trainen, personal training, wekelijks testen en meten, voeding en een kennisprogramma.

Opgave en verdere informatie kan opgevraagd worden via telefoon (0515-231551) of e-mail (gossevansolt @gmail.com of tombotermans35@hotmail.com).