MHB Event Facilities uit Bolsward exclusief partner LF2018

Het Bolswarder bedrijf MHB Event Facilities heeft zich nu ook officieel verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018. Woensdag 21 maart is de overeenkomst ondertekend. MHB maakt audiovisuele producties in binnen- en buitenland. Tot nu toe werkte het bedrijf mee aan verschillende LF2018-projecten, zoals Het Openingsweekend en Taalexpo Obe.

MHB Event Facilities kenmerkt zich door een innovatieve manier van werken. ,,We houden de snel veranderende wereld van audio- en visuele technieken nauwlettend in de gaten”, zegt MHB-directeur en oprichter Martin Hylkema.
,,Dat betekent dat de projecten van LF2018 meestal op niet eerder vertoonde wijze in beeld en geluid zetten.”

Zo leverde MHB in Het Openingsweekend de grote videoschermen op de drie pleinen in Leeuwarden. Ook produceert het Friese bedrijf de projecties op de Oldehove, van vrijdag tot en met medio april nog te zien, als onderdeel van Lân fan Taal.

De samenwerking wordt dus voortgezet, onder meer met de audiovisuele productie van De Reuzen als grootste klus in het vooruitzicht. Het Franse straattheatergezelschap is van 17 tot en met 19 augustus in de Friese hoofdstad.

LF2018-directeur Tjeerd van Bekkum roemt een aantal kenmerken van MHB: ,,Door het ruime, moderne assortiment kan MHB altijd leveren. Het bedrijf heeft nog nooit verzuimd. LF2018 is een organisatie die vaak onder druk moet presteren. MHB schrikt daar niet van. Het is volstrekt logisch dat Hylkema en zijn collega’s tot diep in Europa naam hebben opgebouwd.”