Joop Mulder te gast in theaterconcert van de Andersons in Marne Theater

BOLSWARD - De voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ is op vrijdag 13 april te zien bij het Marne Theater. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat Joop Mulder.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt het publiek mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Deze avond is dat Joop Mulder. Hij is oprichter van het Oerol Festival op Terschelling, maar nam een jaar geleden afscheid als creatief directeur om zich volledig te kunnen richten op zijn andere project: Sense of Place, dat hij zes jaar geleden begon. Sense of Place is een verzamelnaam voor tal van cultuur-landschappelijke projecten die het verhaal van de Waddenkust vertellen. Joop zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

‘Hier Dooft Niets’, vrijdag 13 april om 20.15 uur.