De Paupers spelen ‘Ach ja…(dy lul fan mij)’

WORKUM - Als onderdeel van de Pauperfontein en het hoofdprogramma van LF2018, spelen de Paupers van 19 april tot en met 5 mei de theatervoorstelling ‘Ach ja…(dy lul fan mij)’ op het ijsbaanterrein in Workum.

Als onderdeel van de Pauperfontein en het hoofdprogramma van LF2018, spelen de Paupers van 19 april tot en met 5 mei de theatervoorstelling ‘Ach ja…(dy lul fan mij)’ op het ijsbaanterrein in Workum.

Een verhaal over hoge heren, grote namen en onovertroffen kunst, of…hoe ambitie en schijnbaar succes het contact met de basis in de weg kan staan. In de voorstelling nemen de Paupers hotemetoten, aan-de-weg-timmeraars en ego’s, gewone jannemannen en spreihaaksters op de hak op hun eigen, eigenwijze Paupermanier. Humoristisch, kritisch met een dwarse, verrassend originele kijk op de ‘mienskip’ en altijd met prachtige beelden en muziek op een al even mooie locatie.

Kaarten voor de voorstelling kunnen via de website van de Paupers besteld worden: www.depaupers.nl Per voorstelling zijn 150 plaatsen beschikbaar, omdat De Paupers vinden dat je midden in de voorstelling moet zitten en op moet gaan in de omgeving (dat lukt met een groot aantal bezoekers nu eenmaal niet).