Samba klanken en dweilmuziek in Bolswarder centrum

BOLSWARD - Het was voor de liefhebbers van de Braziliaanse sambamuziek en voor de fans van dweilmuziek zaterdagmiddag genieten in het centrum van de Hanzestad.

De eigenzinnige samba percussieband Dale Caña uit Oss zorgde voor het Braziliaanse sfeertje en het dweilorkest de Meneamer Feintsjes, uit Menaldum, vermaakte het talrijke publiek met onvervalste dweilmuziek.

Dale Caña zorgde niet alleen voor veel kleur in de stad, maar overgoot de vrolijke sambaklanken ook met een eigen sausje. Door het aanstekelijke optreden en de temperamentvolle muziek bleef menig toeschouwer met een glimlach staan kijken en luisteren naar hun optreden. Tussen 14.00 en 17.00 uur trad de band op verschillende locaties in het centrum op.

Ook de Meneamer Feintsjes, opgericht in 2005, maakten er zaterdag een onvergetelijk feest van. Sfeer staat bovenaan bij dit dweilorkest, maar ook de uitdaging om muzikaal uitdagende en verfrissende arrangementen te spelen. De Feintsjes waren al meerdere keren succesvol op diverse festivals en werden zelfs driemaal Nationaal Kampioen Dweilorkesten. Het publiek genoot dan ook met volle teugen van de Meneamer muzikale fratsen.