Volop muziek tijdens Pinksterweekeinde

BOLSWARD - Naast allerlei sportieve evenementen was er natuurlijk in het Pinksterweekeinde volop muziek. Dat begon al op vrijdagavond met muziek op de Bargefenne/Dijkstraat en tijdens Tsjillen 2018.

Een dag later waren het Braziliaanse sambaklanken en onvervalste dweilmuziek in het centrum, terwijl ‘s avonds de band ‘Njiske’ op het Marktplein het talrijke publiek muzikaal bezig hield. Buiten werd het muzikale feest rond middernacht afgesloten, maar ging het in de Wijnberg nog even tot in de kleine uurtjes door met DJ Danny de Boer.

Zondag was het podium op het Marktplein voor Deadline. Vanaf vier uur ‘s middags tot in de loop van de avond speelde Deadline een thuiswedstrijd, tot groot genoegen van het massaal toegestroomde publiek. Een korte onderbreking vormde de prijsuitreiking voor de Tsjillen in de sloep deelnemers, maar daarna ging de Bolswarder band er weer stevig tegen aan.

Op Pinkstermaandag vormden de Bargefenne/Dijkstraat het centrum van de muziek. Vanaf 14.00 uur was het podium voor ‘Melrose’.