Ondanks slecht weer toch duizenden bezoekers voor Hooked

WORKUM - Het actiesport event ‘Hooked’ heeft afgelopen weekend, ondanks de slechte weersomstandigheden, weer vele duizenden bezoekers mogen ontvangen op het strand van Workum.

Er is actief meegedaan met verschillende stoere sporten, de nieuwste materialen zijn getest en er waren clinics te volgen onder begeleiding van professionals. Van kitesurfen tot yoga en van beachvolley tot bmx’en en hoepelen op een sup. Met ruim 500 kinderen en een gratis en uitgebreid aanbod van stoere sporten, zijn weer veel bezoekers sportief en actief bezig geweest.

Hooked Event ging op vrijdag 1 juni al goed van start, maar begon de dag op zaterdag met veel regen. Nadat de wethouder Mark de Man op zaterdag het Hooked Event officieel opende en de regen dan toch echt leek weg te blijven, kon Hooked weer volop draaien. De wethouder greep heel sportief zelf ook de kans aan en volgde een kitesurfles.

Op het hele festivalterrein zorgden foodtrucks en de festivalsfeer voor een heerlijk weekend met een zonnige afsluiter op de zondag. Muziek, lekker eten, drankje en een dansje met de voeten in het zand: Hooked Event 2018 was een succes.

Volgend jaar de 9e editie van Hooked Event, dan op 21, 22 en 23 juni 2019.