Leviuz Makkum in nieuwe handen

Makkum - Industriespecialist Leviuz uit Makkum is vanaf 1 juni in handen van technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond.

Leviuz fabriceert en installeert leidingwerk voor procesinstallaties voor opdrachtgevers uit de food- en zuivelindustrie. Het bedrijf beschikt over een groep ervaren en uiterst vakkundige medewerkers voor de skidbouw en prefabricage en installatie van leidingsystemen, 3D engineering en projectmanagement.

Leviuz gaat onder de vlag van Kuijpers Industrie verder vanuit de bestaande locatie in Makkum. Huidig directeur eigenaar Hielke Cuperus blijft tot eind 2018 actief betrokken bij het bedrijf. Hij krijgt door de overname ruimte om invulling te geven aan zijn persoonlijke ambities maar niet zonder zíjn Leviuz in goede handen achter te laten.

,,Kuijpers is voor mij de ideale overnamekandidaat. Het familiebedrijf heeft veel aandacht voor mens en techniek en heeft een mooie staat van dienst binnen de procesindustrie. Ik zie het als een kans voor mijn team om vanuit Makkum een waardevolle bijdrage te leveren aan de groeiambitie van Kuijpers in het noorden van Nederland en heb veel vertrouwen in onze samenwerking."