Aanbiddingsconcert REYER in Bolsward

Bolsward - Aanbiddingleider Reyer staat zondag 24 juni vanag 20.00 uur in het Keerpunt in Bolsward met zijn band om daar een aanbiddingsconcert te geven.

Reyer van Drongelen is één van de nieuwe jonge talenten die zich bezig houdt met het schrijven en maken van aanbiddingsmuziek, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Sommige nummers van hem zijn opgenomen in de Opwekkingsbundel. Op zijn website schrijft hij over zijn muziek: ,,Ik wil God aanbidden met mijn hele hart en het is mijn passie om anderen daarin mee te nemen." Bij het grote publiek is hij bekend geworden als bandlid van de BEAM-Worshipband op de EO-Jongerendag en als bandlid/aanbiddingsleider bij de Pinksterconferentie Opwekking. Daarnaast is Reyer als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.

 

De afgelopen jaren heeft hij twee eigen CD’s uitgebracht: ‘Eeuwig licht’ en ‘Resound’. Met Pinksteren is zijn derde live-CD uitgebracht: ‘Hoop in Mij’,  met Nederlandstalige aanbiddingsliederen. In juni zal Reyer met zijn band daarom kriskras door Nederland toeren en in totaal acht aanbiddingsconcerten geven, waarbij de nieuwe liederen van ‘Hoop in Mij’ centraal staan en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal.