Koudum heeft weer een VVV informatiepunt

KOUDUM - Koudum heeft sinds deze maand weer een eigen VVV informatiepunt voor de regio. Voor alle toeristische vragen over Koudum en omgeving kunnen bezoekers terecht bij Boekhandel Muizelaar aan de Hoofdstraat 10.

Eigenaar Jantje Muizelaar en Sietie Hoekstra van VVV Waterland van Friesland zijn trots op deze samenwerking. Naast de nieuwe Waterland van Friesland-vlag, wappert de VVV-vlag aan de gevel met het bekende blauwe logo. Sierd de Boer, voorzitter van de Ondernemers Vereniging Koudum, is blij met deze samenwerking en de ondersteuning van de ondernemers. ,,De naamsbekendheid van de VVV is groot en we merken nog altijd dat de service die de VVV biedt in een grote behoefte voorziet.”

Bij het agentschap kunnen toeristen, (dag)recreanten maar ook inwoners van Koudum terecht voor informatie over onder andere wandelen, fietsen, varen en evenementen in deze regio. Ook is er divers foldermateriaal beschikbaar. zoals het toeristische magazine 2018, boordevol inspiratie en tips. Het assortiment bestaat verder onder andere uit cadeaubonnen, dinercheques, bioscoopbonnen en wandel-, fiets- en waterkaarten met diverse routes.