Uitgebreid programma voor Welkom in Workum

WORKUM - In Workum staat een weekend vol culturele en sportieve activiteiten voor jong en oud voor de deur tijdens de achtste editie van ‘Welkom in Workum’. In het kader van LF2018 heeft het weekend, dat duurt van donderdag tot en met zondag, dit jaar een uitgebreider programma.

Het weekend wordt geopend met de rondreizende voorstelling ‘Een brug slaan / Zout West’ die de woensdag en de donderdag Workum aandoet. Samen met Stichting Cultureel NUT is er contact geweest voor de keuze van de datum en gebruik te maken van de diensten van Welkom in Workum.

De locatie voor zowel het theater als het overgrote deel van het weekend is de Stêdspôle en de Stêdspôle haven. Een gezellige centrale plek, waar het gehele weekend foodtrucks aanwezig zijn.

Het weekend kent activiteiten die ieder jaar terug keren, maar ook een nieuwe onderdelen. Zo is er vrijdagmiddag een klassiek concert plaats in Nij Mariënacker, maar keer ook het Beachfestival terug (dit jaar op de Stêdspôle) met onder meer een volleybalclinic en toernooi. Uiteraard is er ook muziek, eveneens op de Stêdspôle. Vrijdagavond speelt de poprockband Wymaroo.

Het complete programma is te lezen op workum.nl.