Jubileumpartij kv Meiinoar Ien te Cornwerd

CORNWERD - Kaatsvereniging Meiinoar Ien in Cornwerd bestaat dit jaar zestig jaar. Ter gelegenheid van dat heuglijke feit is op 7 juli een jubileumpartij.

Deelname is mogelijk voor leden, oud-leden en ook niet-leden kunnen meedoen. Er wordt gemengd gekaatst in een A- en B-klasse voor heren en dames met verliezersronde. Iedereen vanaf 13 jaar mag meedoen. Aanvang is om 10.00 uur met koffie en gebak. Opgave is mogelijk tot en met donderdag 5 juli ’s avonds 20.00 uur via het mailadres: kvmeiinoarien@hotmail.com of telefonisch op 06-18319753.

Na afloop van de kaatswedstrijd wordt er een BBQ gehouden waarbij ook iedereen van harte welkom is, ook zij die niet mee hebben gekaatst.

Tevens zijn er op die dag weer jubileumboeken te koop van het boek ‘Fan de Grutte toer en de Lytse bal’, uitgegeven bij het vijftigjarig bestaan van de kaatsvereniging. Er is namelijk een tweede druk gemaakt van dit boek, vanwege de grote vraag was het boek tien jaar geleden na twee maanden al uitverkocht. In de kerk is op de jubileumdag een grote fototentoonstelling te bewonderen over kaatsers en Cornwerders van vroeger en nu. Behalve op 7 juli is deze fototentoonstelling ook daarna nog elke zondagmiddag van 8 juli tot en met 2 september van twee tot vijf uur geopend.