Bolswarder Keatswykein van donderdag tot en met zondag

BOLSWARD - Net bekomen van het Heamiel staat het komende weekeinde het Bolswarder Keatswykein op het programma. Top- en recreatief kaatsen in Bolsward op en rond het kaatsveld ’t Oordje.

Op donderdag 5 juli staat de Feestpartij voor de jeugd op het programma. Een kaatspartij voor de jeugd van Bolsward met diverse acts. Vrijdag om 14.30 uur is het beurt voor de dames hoofdklasse. 8 partuur dames strijden onderling om de mooie prijzen en kransen die in Bolsward zijn te halen.

De Súdwest-Fryslânpartij begint zaterdag 7 juli om 09.30 uur. Er wordt gekaatst in drie klassen bij de heren en één bij de dames. Volop kans dus om één van de vele prijzen te winnen.

Het sluitstuk van het Bolswarder Keatswykein is op zondag 8 juli. Om 11.00 uur zullen de heren hoofdklassers hun vorm laten zien. Dat mag ook wel, want de tijd tot de PC is kort en er moeten punten voor de ranking worden gehaald.

Tijdens het Bolswarder Keatswykein is de entree alle dagen gratis is en zowel op zaterdag als op zondag is er live-muziek.