Sint Maartenschool zwaait juffen Diny en Hannie uit

BOLSWARD - Aan het einde van dit schooljaar zullen Diny Logtenberg en Hannie Michielsen ‘de krijtjes aan de wilgen hangen’ omdat ze hun onderwijsloopbaan beëindigen. En dat was op Sint Maartenschool een feestje waard.

Niet omdat iedereen zo blij is dat ze vertrekken, maar juist omdat iedereen zo blij is dat ze zo lang op Sint Maarten gewerkt hebben. Samen hebben ze ruim meer dan 65 jaar gewerkt op deze school, als groepsleerkracht, coördinator, intern begeleider en leesspecialist. Met die grote verdiensten voor kinderen, ouders en school werd een prachtige feestdag voorbereid.

Tijdens de zonnige ontvangst ’s morgens op het schoolplein werden ze door alle kinderen, leerkrachten en veel ouders van harte toegezongen op het speciaal voor deze feestdag aangepaste schoollied.

Vervolgens kregen de kinderen van de groepen 1 – 4 samen met hun juffen een feestprogramma aangeboden in de vorm van het muziekspektakel ‘Alle dagen feest’ van Tijl Damen. Voor alle kinderen van school was er ijs.

Als afronding van deze feestochtend was er voor Diny en Hannie, hun familie, de medewerkers van school en enkele genodigden een feestelijke lunch met woorden van afscheid en dank en cadeaus en bloemen.