September Witmarsum organiseert bingo-avond voor duofiets

WITMARSUM - September Witmarsum houdt op vrijdag 20 juli een bingo-avond in De Roskam in het dorp. Doel van de avond is natuurlijk gezelligheid en plezier, maar de opbrengst van de bingo gaat naar de duofiets die voor de bewoners van het huis voor ouderen met geheugenproblemen aangeschaft zal worden.

Op vrijdagavond kunnen belangstellenden vanaf 19.30 uur aanschuiven in De Roskam aan het Kaatsplein in Witmarsum. Om 20.00 uur start de bingo. De organisatie heeft al vele prijzen en lokale en regionale sponsors gevonden die het evenement tot een succes gaan maken. Zo zal het geluid verzorgd worden door Fairsound licht en geluid uit Witmarsum en is de zaal gratis beschikbaar gesteld door De Roskam.

De bewoners van September Witmarsum gaan regelmatig samen op pad, om bijvoorbeeld boodschappen te doen in het dorp. Zij doen dat nu wandelend en hebben de wens om ook met de fiets op pad te kunnen. Een duofiets is hiervoor de ideale oplossing. Met een duofiets kunnen bewoners samen met een zorgverlener, familielid of vrijwilliger de omgeving sportief verkennen.