Inloopavond Platform Bolsward in stadhuis

BOLSWARD - Platform Bolsward organiseert op woensdagavond 12 september weer een inloopavond voor de burgers van Bolsward. Ditmaal in het stadhuis. Aanvang: 19.30 uur. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om het stadhuis te bezoeken, voordat de ingrijpende verbouwing start.

Dit is dan ook één van de punten die aan bod komen tijdens de inloopavond. Veder: de herinrichting binnenstad, stand van zaken rondom wonen in Bolsward, het zwembad, informatie over de Broerekerk en het verkeersplan. Tijdens de avond komt ook een paar keer ‘De minuut van’ voorbij. Hierbij wordt in hele korte tijd een onderwerp toegelicht. Op de 12e komt ieder geval ‘De minuut van dementievriendelijk Bolsward” voorbij. In de ‘De minuut van het congres Foodture ‘18’ geeft de organisatie met een filmpje tekst en uitleg over dit congres over de toekomst van voedsel.

In de pauze kunnen belangstellenden stands bezoeken waarin onderwerpen aan de orde komen die op dit moment spelen in Bolsward. Na de pauze staat het stadhuis centraal. Wat gaat er gebeuren in de jaren van de verbouwing, hoe ziet dat er uit? En hoe ziet het stadhuis er uit tijdens die verbouwing? Wat kunnen we verwachten en hoe lang gaat eigenlijk duren?

Tijdens deze avond kunt bezoekers op het verkeerde been gezet worden door een act die te maken heeft met de verbouwing van het stadhuis.