Youp van ’t Hek terug in Bolsward

BOLSWARD - Het is Youp van ’t Hek, en het publiek, goed bevallen vorig jaar. Hij keert daarom 26 september terug in Ons Gebouw, ditmaal met een try-out van zijn programma ‘Met de kennis van nu’.

‘Met de kennis van nu’. Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer

Youp komt langs om de bezoekers en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of ze daar wijzer van worden? Volgens hem wel. En… hij laat zijn gasten in ieder geval lachen.

De kaartverkoop start op 15 september bij de Expert in Bolsward. Kaartjes kosten vijftien euro. Een abonnement voor het hele seizoen kost honderd euro.

Dit is -Youp is geen abonnementenliefhebber- exclusief de voorstelling van Youp van ‘t Hek. Abonnementhouders hebben echter wel recht op een kaartje voor de voorstelling van Van ‘t Hek.

Daarnaast verschaft het abonnement toegang tot de overige acht voorstellingen, met onder meer Daniël Arends (23 januari) en Katinka Polderman (29 september). Een abonnement is te reserveren via bolswardcabaret@ziggo.nl