Tryater speelt in huiskamers en bij Ventura Systems in Bolsward

BOLSWARD - Drie teams van drie spelers uit de cast van Dorp Europa van Tryater spelen deze herfst de proloog voor de voorstelling bij Friezen thuis. Volgende week is dat op drie adressen in Bolsward.

Zo’n twee weken daarna komen ze met zijn negenen terug, om de complete voorstelling te spelen bij een lokaal bedrijf met sterke Europese connecties, in dit geval Ventura Systems, gevestigd op het industrieterrein in Bolsward.

Wie ben ik, waar voel ik me thuis? Wonen en werken dragen bij aan de vorming van onze identiteit. Tryater speelt Dorp Europa daarom op die plekken die daar toe bijdragen: bij bedrijven én in huiskamers. Deze meertalige voorstelling maakt deel uit van het hoofdprogramma van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018.

Op woensdag 17 oktober om 20:00 uur is de proloog van Dorp Europa in samenwerking met BOOG Bolsward te zien bij Anneke Feenstra op De Pleatsen 25, op donderdag bij Koos en Diny Logtenberg op de Grote Dijlakker 42 en op woensdag 7 november bij Kirsten van Dijk op de Grote Dijlakker 40, allemaal in Bolsward. Er is beperkt plek. Kaarten kunnen alleen in de voorverkoop gekocht worden op www.tryater.nl en 058-2539550 (di. en do. 14:00-17:00 uur).

Op 26 en 27 oktober om 20:00 uur is de voorstelling Dorp Europa te zien bij Ventura Systems BV op De Marne 216 in Bolsward. Kaarten voor die voorstellingen zijn te koop op tryater.nl en bij het Gysbert Japicxhûs: 0515-573990.