Feebe Boarding Equipment uit Arum in 'Doe maar duurzaam' van RTL7

ARUM - Het televisieprogramma 'Doe maar duurzaam' is een programma van RTL7 waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Verschillende bedrijven krijgen in het programma de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren. Feebe Boarding Equipment uit Arum, specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen van producten voor megajachten, zal in de uitzending van zondag 18 november te zien zijn.

,,De Nederlandse jachtbouwindustrie is wereldwijd beroemd en Feebe Boarding Equipment is daar een sterk onderdeel van”, aldus Philippus Feenstra, eigenaar en directeur van het bedrijf uit Arum. ,,Er is zelfs een spreekwoord met betrekking tot de Nederlands jachtbouwindustrie ontstaan: 'If it ain't Dutch, it ain't much!' Als het niet in Nederland is gemaakt, zal het wel niet goed zijn. Innovatie binnen de jachtbouw is erg vooruitstrevend in ontwerp, gebruik en functionaliteit. De kwaliteit van de Nederlandse producten is op een dermate hoog niveau gebracht dat ze niet snel aan vervanging toe zijn. Dit is op alle vlakken beter voor het milieu. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van Feebe, vandaar dat we in het televisieprogramma te zien zijn.”

Feenstra is samen met manager finance & sales Nynke Rijpkema voor het programma geïnterviewd. Samen leggen ze uit wat Feebe zo uniek maakt. En natuurlijk hoe het bedrijf als onderdeel van de gehele Nederlandse jachtbouwindustrie nadenkt over en innoveert vanuit duurzaamheid. Er is door RTL7 gefilmd op het hoofdkantoor en de werkplaats van Feebe in Arum. De uitzending is zondag 18 november te bekijken, van 13:00 tot 13:30 uur.