Mogelijk laatste Gerrie’s Gasten op 24 november

BOLSWARD - Staat 24 november de laatste editie van ‘Gerrie’s Gasten’ op de rol? ,,Het einde van een tijdperk nadert”, zo laat organisator Bauke Wielinga weten. De familie van Dillen rondt zaken af in wat jaren een toonaangevend horecabedrijf was en is in Bolsward.

Daarmee eindigt ook het evenement Gerrie's Gasten. Dat is als er na de overname al dan niet hetzelfde concept wordt gehandhaafd. Wielinga en mede-organisator Ruben Draaisma beraden zich nog wat te doen en vragen zich af wat de mogelijkheden zijn als Gerrie en Hilly van Dillen de deur definitief achter zich dichtdoen.

,,Voor de muziekscene in Bolsward is Gerrie's Gasten altijd belangrijk geweest. De saamhorigheid tussen alle bands in onze stad is uniek te noemen, wat vele jonge muzikanten aanspoort om ook eens voor het voetlicht te treden.”

Voor een ieder die het evenement eens of wellicht voor het laatst wil meemaken: zaterdagavond 24 november in de Groene Weide in Bolsward. Op het programma onder meer een country/rockbank met nummers van Ilse de Lange en Johnny Cash, maar ook een act van Skunk Anansie en Anouk. Via de speciale Facebookpagina kondigt Gerrie’s Gasten de line-up aan.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Jumbo en de Groene Weide.