André Manuel met DREEJKLEZOEW in Ons Gebouw

BOLSWARD - Een graag geziene gast van Bolsward Cabaret staat zaterdag op het podium van Ons Gebouw. André Manuel komt naar Bolsward, met zijn nieuwe voorstelling DREEJKLEZOEW. Twents voor irritante kutclown.

Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig. In zijn 16e solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed.

DREEJKLEZOEW is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens. In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom alleen al de aankondiging van deze voorstelling zijn er overal in de theaters in dit land nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want hij is toch godverdomme niet voor niks het exact tegenovergestelde van het succesverhaal.

Datum: 1 december

Artiest: André Manuel

Titel: DREEJKLEZOEW

Locatie: Ons Gebouw Bolsward

Aanvang: 20.30 uur