Uitbreiding en naamswijziging Administratiekantoor Bootsma

BOLSWARD Na het maken van de overstap van het bedrijfsleven naar de accountancywereld kwam Rinze Bootsma erachter dat ondernemen een prachtig vak is. ,,Je bent als boekhouder/adviseur met allerlei verschillende bedrijven en werkzaamheden bezig. Daarom was de keuze om zo’n 10 jaar geleden een administratiekantoor over te nemen een bewuste stap”, zo zegt hij.

Nu, 10 jaar later, is de klantenkring verder uitgebouwd en van zodanige omvang dat Rinze te vaak ‘nee’ moet zeggen of, voor zijn gevoel, net niet voldoende tijd kan besteden aan weer een nieuwe enthousiaste ondernemer, zzp-er, hobbyist of aan Jan met de pet die een vraag komt stellen.

Mede daarom is de samenwerking met Enno Hofstra tot stand gekomen. ,,We zijn in gesprek geraakt en het gevoel was van beide kanten direct goed. Als ex-collega’s van elkaar en uit hetzelfde hout gesneden, alle twee weten we van aanpakken, zijn we enthousiast en we hebben passie voor het vak.”

Enno Hofstra komt bij deBOER accountant & belastingadviseurs uit Makkum vandaan. Hij heeft daar bijna 25 jaar gewerkt en neemt nu de stap om voor zichzelf te beginnen.

,,We heten Enno welkom in ons pand aan de Snekerpoort 9 te Bolsward. Samen Sterk is de overkoepelende naam van ons laagdrempelig kantoor. Dit omdat tevens ook Martina Ketelaar fotografie en Gastouderbureau Voel je Thuis in dit pand gehuisvest zijn. Naast deze bedrijven zijn wij hier de stille kracht achter onze kinderdagverblijven/BSO te Witmarsum en Wolsum”, aldus Bootsma.

,,We gaan per 1 februari verder onder de naam Administratiekantoor Bootsma & Hofstra. Ons motto is: ‘Fiscaal sterk, vertrouwd werk.’ Wees welkom!”